Hoţii au DEVASTAT o biserică din Bacău. Ce au fost în stare să fure

Biserica din satul satul Misihaesti, judetul Bacău, a fost spartă de două ori într-o lună. Hotii au furat cam tot ce au putut lua din lacasul de cult, printre care mai multe carti liturgice vechi. Apoi au distrus cateva cruci si soba din biserica.

23 ian. 2016, 06:57
Hoţii au DEVASTAT o biserică din Bacău. Ce au fost în stare să fure

La ultima spargere, dascalul nu si-a putut crede ochilor cand a deschis usile bisericii si a vazut ca lacasul era ravasit. Hotii au rascolit totul.

Au distrus tot ce au putut in altar si au rupt cateva cruci care ornau biserica. Au smuls si au luat cu ei pana si usa sobitei care incalzeste biserica. Enoriasii au gasit trantite pe jos de pe pereti cateva icoane vechi, potrivit stirileprotv.ro.

Un crucifix a disparut, la fel si mai multe covoare donate de oameni de-a lungul timpului. Nimeni nu stie sa spuna exact ce valoare ar avea cartile liturgice sustrase, insa satenii presupun ca au fost furate pentru ca erau foarte vechi.

Satenii au cerut ajutorul politistilor si spera ca hotii sa fie gasiti cat mai repede. Odata prinsi, suspectii pot ajunge in puscarie.