Hoţii au furat un BOLID DE LUX din parcarea unui hotel din Costineşti

Un turist venit la mare să se distreze s-a trezit că bolidul de lux i-a fost furat din faţa hotelului în care se cazase. A alertat Poliţia, după care a postat şi pe o reţea de socializare imaginea cu maşina, în speranţa că cineva îl poate ajuta să şi-o recupereze.

01 aug. 2015, 06:07
Hoţii au furat un BOLID DE LUX din parcarea unui hotel din Costineşti

În urmă cu câteva zile, un grup de turişti a plănuit să-şi facă vacanţa pe litoralul românesc, mai exact în staţiunea Costineşti. Toate bune şi frumoase, numai că, pe 23 iulie, concediul le-a fost distrus de unul sau mai mulţi indivizi care au râvnit la autoturismul lor, scrie replicaonline.ro.

Este vorba despre un bolid de lux, un Audi negru, cu numere de Galţi. Hoţii au dat lovitura undeva pe la miezul nopţii, chiar în faţa hotelului în care turiştii erau cazaţi. Poliţiştii constănţeni au confirmat furtul, însă n-au putut oferi mai multe informaţii.

În schimb, proprietarul se chinuie să-şi găsească bunul pe internet.

„În data de 23.07.2015, această maşină a fost furată din faţa hotelului din staţiunea Costineşti, după orele 24 .Vă rog mult daţi un share poate o vede cineva. Maşina este dată şi în urmărire internaţională. Vă mulţumesc”, a postat proprietarul pe pagina sa de Facebook.