HOŢII au găsit o NOUĂ METODĂ de ÎNŞELĂCIUNE. Victimele îşi dau CARDURILE şi PIN-ul de bunăvoie

Dacă în România multe persoane au căzut victime metodei "Accidentul", prin care erau convinşi să trimită bani unor persoane, sub pretextul că cineva drag a fost implicat într-un accident rutier, hoţii din Anglia au trecut deja la un alt nivel. Aceştia îşi urmăresc victimele de la bancomat până acasă şi apoi le sună spunându-le că cineva le-a clonat cardul. Ulterior, ei merg acasă la diferite persoane pentru a cere cardul şi pinul, iar apoi golesc conturile.

06 aug. 2013, 07:43
HOŢII au găsit o NOUĂ METODĂ de ÎNŞELĂCIUNE. Victimele îşi dau CARDURILE şi PIN-ul de bunăvoie

O nouă metoda de escrocherie face furori în Europa, iar persoanele care folosesc carduri sunt sfătuiţi să aibă grijă cui oferă datele persoanle. Astfel, după metoda accidentul, hoţii au găsit o nouă modalitate pentru a face rost de bani, potrivit România TV.

Citeşte şi Jaful secolului: Hackerii au furat 45 de milioane din conturi bancare folosind carduri clonate VIDEO

De data aceasta, metoda este mult mai complexă, dar la fel de eficientă. Infractorii filează bancomantele, urmăresc oamenii acasă şi apoi îi sună spunându-le că cineva le-a clonat cardul. Ca să câştige încrederea oamenilor, hoţii dau chiar şi date personale. Inedit este că infractorii se dau drept reprezentanţi ai băncilor şi le spun victimelor că au nevoie de card şi de pin pentru a schimba cardul.

Citeşte şi Imaginaţia hoţilor nu are limite. Cum îţi poate fura banii FĂRĂ SĂ TE ATINGĂ