Hoţii care l-au jefuit pe stelistul Sulley Muniru au fost CONDAMNAŢI

Sulley Muniru, fotbalistul celor de la Steaua, a fost jefuit de doi bărbaţi care i-au provocat o pagubă de 7.000 de lei. Hoţii au fost condamnaţi recent la închisoare, unul dintre aceştia fiind recidivist.

27 aug. 2016, 13:28
Hoţii care l-au jefuit pe stelistul Sulley Muniru au fost CONDAMNAŢI

Sulley Muniru a avut ghinionul să intre în atenţia a doi hoţi, care au văzut o oportunitate de a se îmbogăţi rapid de pe urma acestuia. Aşa că au pus la cale un plan care le-a ieşit. Hoţii i-au furat lui Sulley Muniru bunuri în valoare de 7.000 de lei, acesta fiind jefuit în plina stradă, iar fotbalistul a făcut plângere la poliţie. Oamenii legii s-au mişcat rapid şi i-au prins, după care hoţii au fost trimişi în judecată. Recent, judecătorii au pronunţat sentinţa şi i-au condamnat pe cei doi hoţi la închisoare. Unul dintre ei a primit cinci ani, iar celălalt trei, după ce în primă instanţă fusese condamnat la doi ani de detenţie.

„Admite acţiunea civilă formulată de către Sulley Muniru şi obligă inculpaţii în solidar să plătească părţii civile suma de 7.000 de lei, reprezentând daune materiale”, au mai decis magistraţii.