Hoţii care i-au spart casa consilierei lui Iohannis au bruiat camerele de pe toată strada. Ce spun vecinii VIDEO

Hoții care au dat lovitura la vila din Domnești a consilierei lui Klaus Iohannis, Delia Dinu, au folosit aparatură de bruiaj. Vecinii care locuiesc pe strada alăturată spun că în acea noapte camerele de supraveghere amplasate în curțile lor s-au blocat în mod misterios și asta ar fi singura explicație.

17 dec. 2018, 15:54
Hoţii care i-au spart casa consilierei lui Iohannis au bruiat camerele de pe toată strada. Ce spun vecinii VIDEO

Vecinii care locuiesc în spatele vilei deținute de consiliera lui Klaus Iohannis susțin că în momentul în care hoții au dat atacul camerele de supraveghere amplasate în curțile lor nu au mai funcționat. Ar exista o singură explicație: hoții au folosit aparatură de bruiaj.

Astfel, pentru a nu putea fi filmați nici din curtea Deliei Dinu, nici din gospodăriile vecinilor. „Ăștia din spatele vilei Deliei Dinu, acolo unde au dat lovitura, au camere și nu le-au mers, le-a bruiat„, au povestit vecinii, pentru România TV. Nici vecinul de peste drum al Deliei Dinu, celebrul doctor Ciomu, nu-și explică ciudatul fenomen. Acesta nu are însă camere de supraveghere. „Eu am patru câini. Un Rotwiller, un Cane Corso… Îi omoară!„, spune doctorul.

Hoții au dat spargerea la vila Deliei Dinu la începutul lunii decembrie. Delia Dinu, șefa serviciului ”Protocol” de la Cotroceni, ocupă acest post încă de pe vremea președintelui Traian Băsescu.