Hoţul de ciocolată din Vaslui, un nou atac. Tânărul de 28 de ani a explicat de ce fură ciocolată

Hoţul de ciocolată din Vaslui a atacat din nou. Tânărul de 28 de ani a fost prins în flagrant de angajaţii unui supermarket, după ce a furat 20 de ciocolate şi le-a ascuns în haine. Bărbatul, care nu este la prima abatere de acest gen, alege doar tabletele cu ghimbir şi este cercetat pentru furtul a peste 400 de ciocolate.

28 nov. 2017, 16:19
Hoţul de ciocolată din Vaslui, un nou atac. Tânărul de 28 de ani a explicat de ce fură ciocolată

Un tânăr de 28 de ani din judeţul Vaslui a fost prins în flagrant, luni, de agenţii unui supermarket, după ce a sustras 20 de ciocolate de pe rafturile magazinului şi le-a ascuns în haine. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că hoţul este acelaşi care a fost reţinut la începutul lunii noiembrie pentru fapte similare. Atunci procurorii au dispus cercetarea tânărului sub control judiciar.

Potrivit adevarul.ro, tânărul de 28 de ani nu fura orice tip de ciocolată, ci doar tabletele cu ghimbir.

Angajaţii magazinelor au devenit suspicioşi şi au început să monitorizeze camerele de supraveghere în momentul în care au observat că de pe rafturi dispar cantităţi importante de ciocolată, doar de un anumit tip. Hoţul a declarat poliţiştilor că fura ciocolată pentru consum propriu, pentru că îi plac foarte mult dulciurile, dar şi pentru a face rost de etnobotanice.

Interogat de procurori, hoţul a susţinut că achiziţiona drogurile de pe raza judeţelor Bacău şi Iaşi.

După comiterea noului furt, procurorii nu au mai manifestat clemenţă şi au înaintat judecătorilor propunerea de arestare preventivă a hoţului care susţine că nu se poate abţine de la ciocolată.