Hrana pentru suflet însetat: În ţara Haţegului, la Prislop, pe urmele minunilor părintelui Arsenie Boca

Probabil că nu întelegem ce înseamnă să simţi credinţa cu adevărat până nu avem anumite experienţe ale contactului cu lumea divină care ne resetează complet tot ce credem ca am şti despre ce înseamnă scopurile vieţii.

29 apr. 2016, 19:58
Hrana pentru suflet însetat: În ţara Haţegului, la Prislop, pe urmele minunilor părintelui Arsenie Boca

Multa lume se duce la Prislop, la parintele Arsenie Boca, mai exact la mormantul sau, pentru a gasi alinare, pace, vindecare, intelegere sau pur si simplu pentru a se regasi. Un drum la Parintele iti poate schimba total viata. Aparent nu se intampla nimic iesit din comun insa totul se modifica la nivelul lui „a fi”. Cand te duci esti cineva, cand pleci esti altcineva. Ca stare, ca suflet, ca intelegere a ce conteaza cu adevarat in viata. Iar acest lucru se poate intampla in doar jumatate de ora de contact cu miracolul numit Prislop.

Drumul din Bucuresti dureaza in jur de 6 ore si trece prin Pitesti, Valea Oltului, Sibiu, iar destinatia finala este Hateg (sau Hunedoara). O data ajuns acolo, descoperi o zona incredibil de frumoasa si de pura, cu oameni blajini, dealuri verzi si munti falnici, mancare traditionala excelenta si mai ales o stare de pace si liniste pe care agitata noastra capitala nu o mai ofera demult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.