Hypermarket-urile Cora fac angajări

RomaniaTV.net vă prezintă locurile de muncă ofertate în această perioadă de hypermarket-urile Cora. Iată oferta de muncă şi profilurile de candidaţi căutate de angajatori.

RomaniaTV.net
26 dec. 2014, 06:16
Hypermarket-urile Cora fac angajări

Cora angajează pe postul de project manager şi IT domain leader, în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de facultate, ai cel puţin cinci ani experienţă într-un post de manager de proiect, de arhitect IT sau solution designer. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în proiecte IT de amploare, în ecommerce, CRM şi digital tools. Trebuie să ai cunoştinţe de java, Oracle, DB2, sau Sybase IQ, ca să fii eligibil pentru acest post. Candidatul ideal pentru această poziţie vorbeşte limba engleză sau franceză, are solide abilităţi de comunicare, are abilităţi de planificare, organizare, prioritizare, gândire analitică şi logică.
1 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Cora angajează pe postul de business analyst în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti absolvent de facultate, ai 1-2 ani experienţă în acest post sau în postul de IT systems analyst, functional sau data analyst. Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte limba engleză sau franceză, are experienţă în IT helpdesk, software documentation şi mentenanţă; are cunoştinţe avansate de Information Analysis, Process Analysis şi Improvement Methodologies; cunoştinţe de SAP, solide abilităţi de comunicare, de planificare, organizare, prioritizare, de analiză. Trebuie să fii orientat către soluţiii, să ai spirit de echipă, să fii flexibil, adaptabil, ca să fii eligibil pentru acest post.
13 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.