I-a tăiat gâtul soţiei, după care s-a aruncat de la etajul 7. Un copil de doar trei săptămâni a rămas orfan

Un copil de doar trei săptămâni a rămas orfan în această după-amiază după ce tatăl său în vârstă de 34 de ani și-au ucis soția, de 29 de ani, după care s-a aruncat în gol, de la etajul șapte al unui bloc din Chişinău.

18 feb. 2018, 15:54
I-a tăiat gâtul soţiei, după care s-a aruncat de la etajul 7. Un copil de doar trei săptămâni a rămas orfan

O crimă oribilă a avut loc duminică în jurul orei 13:30, în sectorul Telecentru al Chişinăului. Poliţiştii au fost chemaţi de urgenţă după ce un bărbat s-a aruncat în gol de la etaj. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit în apartamentul de la etajul 7, cadavrul soției de 29 de ani cu o plagă în regiunea gâtului, dar și copilul plângând.

Potrivit independent.md, oamenii legii precizează că copilul s-a născut la data de 30 ianuarie 2018, iar acum se află în grija medicilor. Din spusele polițiștilor prezenți la locul crimei, până a-și pune capăt zilelor, bărbatul ar fi sunat nașul său și l-a rugat să aibă grijă de minor.

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-ar fi fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”, iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală, după cum relatează publika.md.