Bărbat tăiat cu un cutter într-o staţie de autobuz, în Bucureşti. Principalul suspect a fost prins UPDATE

Scandal sângeros, sâmbătă, într-o stație de autobuz din cartierul Militari din București. Un bărbat a fost tăiat la o mână cu un cutter de către un alt bărbat cu care se certase într-un autobuz de pe linia 178 din Capitală. Agresorul se întorcea de la pescuit şi s-a luat la ceartă cu victima care i-a făcut observaţie că se urcă în autobuz cu sculele de pescuit. Incidentul a avut loc la coborârea din mijlocul de transport, în staţia.

17 mart. 2018, 13:20
Bărbat tăiat cu un cutter într-o staţie de autobuz, în Bucureşti. Principalul suspect a fost prins UPDATE

UPDATE: Principalul suspect în cazul agresiunii produse sâmbătă într-un autobuz al liniei 178 din Bucureşti, unde un bărbat a fost tăiat la o mână cu un cutter, a fost prins în cursul serii, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

Bărbatul suspect are 41 de ani.

„La acest moment se desfăşoară activităţi procedurale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

În incident a mai fost implicat un alt bărbat, care este căutat în continuare.

Incident s-a petrecut în zona Lujerului. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a luat la întrebări un bărbat mai în vârstă care venea de la pescuit și i-a interzis să urce în autobuzul aglomerat cu sculele de pescuit pe care le avea.

Cei doi au început să se înjure și apoi să se îmbrâncească. La coborâre, pescarul a scos un cutter și l-a tăiat pe „rivalul” său pe braț, după care s-a făcut nevăzut.

Agresiunea a fost reclamată la numărul de urgenţă 112.

„Prin apel 112, pe raza sectorului 6, a fost sesizat un conflict între 3 bărbaţi, conflict iniţiat într-un mijloc de transport în comun şi care s-a încheiat în staţie, după ce au coborât. La coborare, unul din cei trei, cu un obiect tăietor l-a lovit peste mână pe cel cu care se certase anterior”, transmite Poliţia Capitalei, citată de Mediafax.

Victima a primit îngrijiri la faţa locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Universitar.

La acest moment, ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în conflict sunt căutaţi pe baza elementelor furnizate de persoanele care au fost martore ale incidentului, iar cercetările în acest caz sunt continuate de Secţia 21 Poliţie.

„S-a întocmit deja un portret robot cu privire la cei doi suspecţi. Se pare că unul dintre ei avea la el ustensile de pescuit, ar fi scos un cutter şi l-ar fi tăiat pe celălalt la încheietura mâinii. Nu ştim dacă se cunoşteau, încă nu avem toate elementele. Victima are o simplă tăietură. Aici putem vorbi de infracţiunea de lovire şi alte violenţe, nici vorbă de o tentativă de omor. Vor fi identificaţi curând, pentru că s-a luat legătura cu martori, s-au dat nişte elemente suficiente pentru a putea fi identificaţi cât mai repede posibil”, a declarat, pentru MEDIAFAX, sindicalistul Florin Vîlnei.