I s-a întâmplat celui mai puternic om de pe planetă. Detaliul insolit care l-a compromis şi a stârnit comentarii răutăcioase VIDEO

Când eşti cel mai puternic om de pe planetă, orice gest contează în faţa întregii lumi. Recent, Donald Trump s-a confruntat cu o ipostază lamentabilă.

05 oct. 2018, 12:45
I s-a întâmplat celui mai puternic om de pe planetă. Detaliul insolit care l-a compromis şi a stârnit comentarii răutăcioase VIDEO

Preşedinte SUA, Donald Trump, a trăit din nou o experienţă ce a stârnit glume piperate. În faţa camerelor de luat vederi, cel mai puternic om de pe planetă a apărut mergând cu o bucată de hârtie albă, cel mai probabil, o bucată de hârtie igienică, prinsă de tocul pantofului stâng, pe care a „târât-o” după el până la ultima treaptă a scării avionului prezidenţial Air Force One. 

Mai mult, niciuna dintre gărzile lui prezidenţiale nu au au intervenit să îl scape de ruşine.

Aparent, într-o asemenea ipostasă se poate trezi orice persoană, însă dat fiind rangul de preşedinte, această păţanie a fost surprinzătoare într-un cadru oficial.

Păţania lui Trump a ajuns cu viteza luminii pe reţelele de socializare, stârnind imaginaţia internauţilor care s-au întrecut în comentarii fie plauzibile – cum a fost cu hârtia igienică – fie ironice, care sugerau că sub tocul pantofului prezidenţial s-ar fi prins pagini din Constituţia Statelor Unite pe care, fireşte, şeful Casei albe a călcat.