IADUL BUCATARILOR 2015 a fost câştigat de Michael Pascale. Prima declaraţie a lui Chef Michael

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015 este Michael Pascale, care a învin-so în marea finală pe Maria. Doi dintre cei trei chefi juraţi l-au vîzut câştigător, în timp ce un vot a mers la Maria. 

04 mai 2015, 20:04

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Încă de la începutul sezonului doi, competiția bucătarilor se anunța una extrem de tăioasă, fiecare concurent fiind conștient că a ajuns în iad. Dintre toți cei care au călcat pragul bucătăriei Hell’s Kitchen, Maria și Michael au demonstrat că sunt cei mai buni dintre cei buni.

Cu bune, cu rele, aceștia au reușit să facă față cu brio tensiunilor, să învețe ceva nou la fiecare ediție și să se perfecționeze. Ajunși la finalul sezonului, doar unul dintre ei poate primi titlul de Chef, bucurându-se de premiul de 50.000 de euro, în timp ce acela care se clasează pe locul doi să primească șansa de a studia în Franța.

Emoțiile celor doi concurenți sunt fără margini și la fel de dificilă a fost și decizia juriului. Votat cu două voturi contra unuia, cel care se poate bucura că este câștigătorul celei de-a doua ediții Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor este MICHAEL PASCALE.

Acesta își poate împlini visul de a se întoarce în România și a avea propriul restaurant: „Eu în bucătărie, iubita mea pe sală și copilul la deserturi.” Sperăm ca reputația dobândită și pasiunea pentru bucătărie să fie primii pași din viața de Chef bucătar.

„Multumesc tuturor pentru ca ati avut incredere in mine, pe tot parcursul emisiunii, toate mesajele voastre „me sont alles droit au coeur” mersiiiiii merssiiiiiiii merssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mult de tot!!!!!!!!!!!!”, a scris Michael Pascale pe Facebook, unde şi-a schimbat poza de profil. 

IADUL BUCATARILOR 2015: Cine este Michael

Michael a inceput sa gateasca din copilarie impreuna cu mama sa. A urmat cursuri de specializare in gastronomie frantuzeasca atunci cand s-a stabilit in Franta

 In 1994 a plecat impreuna cu parintii lui. Tatal este rugbyst si mama gimnasta. Mai are o sora, Cristina, in varsta de 29 de ani. S-a mutat cu parintii in Normandia prima data si apoi au inceput sa se mute intai in sudul Frantei, apoi in Anglia, apoi in Alpi, apoi la Paris. Mama locuieste in prezent in Normandia, unde preda gimnastica ritmica si tatal este in Alpi, unde lucreaza ca inginer, in vreme de sora lui Michael este profesoara de inot in Franta. Parintii sunt divortati, au divortat la 2 ani dupa ce au plecat din Romania, iar dupa divort Michael a ramas cu tatal lui si sora lui cu mama. La 15 ani Michael a urmat o scoala de contabilitate, dar s-a lasat de ea pentru ca nu I se potrivea. 

A ajuns la Saint Tropez ca ajutor de bucatar. Apoi a incercat sa ajunga bucatar insa si-a dat seama ca in Franta fara studii nu va reusi sa faca nimic. Asa ca s-a intors in Normandia si si-a luat diploma de bucatar. A inceput apoi sa lucreze ca chef de partie timp de un an si jumatate

De trei ani si jumatate lucreaza ca chef. S-a hotarat sa se intoarca in Romania sa incerce si aici o cariera in domeniu. A avansat foarte repede in Franta si a ajuns destul de departe pentru varsta lui. Visul lui este sa aiba restaurantul propriu, in care sa serveasca mancare sanatoasa.