IADUL BUCATARILOR 2015. Surprizele noului sezon de la „Hell’s Kitchen”

"Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ revine la Antena 1, din 9 martie, cu un nou sezon. În fiecare luni şi marţi de la 20:30, „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ pune la încercare talentul a 20 de bucătari şi arată săptămână de săptămână ce se întâmplă în bucătăria unui restaurant exclusivist. CheiSorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, sunt pregătiţi să pipereze viaţa participanţilor.

22 feb. 2015, 18:24
IADUL BUCATARILOR 2015. Surprizele noului sezon de la „Hell’s Kitchen”

IADUL BUCATARILOR 2015. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea se întorc cu un nou sezon „Iadul Bucătarilor”, care va începe din 9 martie, la Antena 1. Cei trei chefi promit noutăţi şi provocări pentru concurenţii dornici să devină maieştri în arta gătitului.

„Venim cu noutăți în acest al doilea sezon”, spune chef Bontea. „Fiecare dintre noi trei, jurații, își va pune amprenta pe meniurile care vor ieși din bucătăria «Hell’s Kitchen» și va încerca să aducă noi și noi provocări pentru cei 20 de concurenți.”

La rândul lui, chef Dumitrescu mărturisește că aștepta cu nerăbdare să reia filmările: „Adrenalina pe care ți-o dă bucătăria și service-ul în sine nu se compară cu nimic”. Cât despre chef Scărlătescu, acesta admite că în acest sezon va avea și cuvinte de laudă pentru unii dintre concurenți.

„Pretențiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noștri au urmărit primul sezon și au venit cu anumite așteptări. Tocmai de aceea le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, jurații, va lua în primire bucătăria.”

Cel de-al doilea sezon „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ debutează cu două ediţii, pe 9 şi 10 martie, de la ora 20:30, la Antena 1. Cei 20 de concurenţi care se vor confrunta pe teritoriul condimentat şi savuros al bucătăriei îşi vor pune la bătaie toate cunoştinţele gastronomice, originalitatea şi pasiunea. Mulţi dintre ei au venit în România special pentru acest show, astfel că ambiţia de a rămâne în competiţie îi va motiva să facă tot ce pot pentru a ajunge cât mai departe. Fie că sunt şcoliţi în Franţa, fie că au învăţat în familie tainele bucătăriei sau visează să îşi schimbe viaţa şi să îşi transforme pasiunea în meserie, fiecare dintre cei 20 de participanţi va aduce sare şi piper întâlnirii cu cei trei chefi.