IADUL BUCATARILOR: Chef Florin Dumitrescu, mesaj disperat in miez de noapte catre fanii de pe Facebook!

IADUL BUCATARILOR: Chef Florin Dumitrescu a apelat la ajutorul fanilor sai de pe Facebook in miez de noapte. Juratul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor avea nevoie disperata de ajutor pentru a satisfice dorintele sotiei sale insarcinate.

10 dec. 2014, 10:13
IADUL BUCATARILOR: Chef Florin Dumitrescu, mesaj disperat in miez de noapte catre fanii de pe Facebook!

IADUL BUCATARILOR: „Aveti idee unde gasesc gogosi? Sotia mea insarcinata are pofta de gogosi si inainte sa ma apuc la ora asta sa prajesc gogosi, poate ma ajutati si pe mine cu o gogoserie nonstop in zona sector 1. Va rog sa lasati mistourile deoparte, va rog!”, a scris el pe contul sau de Facebook.

Chef Florin le-a marturisit acestora ca ii era imposibil sa le pregateasca chiar el pentru ca asta ar fi insemnat sa o trezeasca pe micuta Ava, astfel incat a optat pentru varianta de a le cumpara. Dupa sute de mesaje, Chef Florin a plecat prin oras in miez de noapte, dar s-a intors acasa victorios, cu o punga de gogosi.

“Multumesc pentru ajutor! Ati facut o gravida fericita! Ava doarme in continuare, casa nu miroase a gogosi si am prins la fix raionul de gogosi si l-am golit! Acum putem sa dormim linistiti!”, a mai adaugat el.