Ianis Hagi, despre MAREA DIFERENŢĂ dintre el şi GICĂ HAGI

IANIS HAGI. La doar 15 ani, IANIS HAGI a vorbit despre diferentele dintre el si tatal sau, celebrul Gica Hagi. IANIS HAGI este legitimat la Viitorul şi poartă banderola de căpitan al naţionalei U16.

17 apr. 2014, 11:55
Ianis Hagi, despre MAREA DIFERENŢĂ dintre el şi GICĂ HAGI

IANIS HAGI. „Tata a avut calitatile lui, eu le am pe ale mele, dar eu am un atu fata de el si dau cu ambele picioare. El a avut viteza mai buna decat a mea, imi place mult sa pasez foarte mult, sa dau pase de goluri, el cauta mai mult golul. Chiar si mie imi place sa marchez, dar mai joc si pentru echipa. Eu inca sunt mic, nu sunt dezvoltat foarte bine fizic, dar sper insa sa cresc in fiecare zi si sa joc la o echipa mare. Mi-as dori sa joc la Steaua, iar apoi sa plec la un nivel mai inalt. Sper ca peste cinci ani sa fiu neaparat la nationala, dar si la o echipa foarte mare. Dupa ce ma las de fotbal, as vrea sa fiu mostenitorul Academiei”, a spus IANIS HAGI pentru Digi Sport.

Victor Piturca a declarat de mai multe ori ca IANIS HAGI este mai talentat decât era tatăl său în tinereţe. Gica Hagi ezita insa si nu vrea sa forteze un eventual debut al lui IANIS HAGI in echipa de seniori inainte ca acesta sa fie pregatit.