Ianuarie, cea mai bună lună pentru cumpărat vacanţe. Cu cât sunt mai mici preţurile

Ianuarie este cea mai bună lună din an pentru achiziţionarea unui bilet de avion sau a unui city break. Indiferent de perioada de călătorie dorită, preţurile sunt mai mici cu până la 60%, arată un studiu al uneia dintre cele mai mari agenţii de turism online din România.

09 ian. 2018, 13:00
Ianuarie, cea mai bună lună pentru cumpărat vacanţe. Cu cât sunt mai mici preţurile

În acestă lună, majoritatea marilor companii aeriene au reduceri consistente la biletele de avion, de până la 50%. Cele mai populare destinaţii europene sunt Londra, Roma, Bruxelles, Madrid şi Milano. Preţurile încep de la 16 euro de persoană, dus-întors, cu taxe de aeroport incluse, pentru un bilet de avion spre Bruxelles, de la 17 euro, pentru Roma şi de la 20 euro, pentru Londra, potrivit România TV.

În ceea ce priveşte pachetele de city break ce includ biletul de avion şi cazarea pentru 2 sau 3 nopţi, la hoteluri de 3 sau 4 stele, preţurile sunt cu până la 60% mai mici decât în restul anului. Spre exemplu, un city break la Roma şi Milano, achiziţionat până pe 31 ianuarie 2018, costă de la 119 euro de persoană.

Pentru Bruxelles veţi plăti în jur de 109 euro pentru o persoană. Puţin mai scumpe sunt pachetele pentru Budapesta, Atena, Berlin şi Larnaca. Preţurile pentru aceste destinaţii variază între 129 şi 159 de euro.