Iarnă autentică pe Transalpina. Circulaţia pe DN 67C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, va fi închisă, de la ora 18.00 VIDEO

Pe Transalpina, la granița dintre judetele Gorj si Vâlcea a nins abundent în ultimele trei nopţi, iar drumarii sunt în alertă. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, luni, de la ora 18.00, va fi închisă circulaţia pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului.

RomaniaTV.net
22 oct. 2018, 08:02
Iarnă autentică pe Transalpina. Circulaţia pe DN 67C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, va fi închisă, de la ora 18.00 VIDEO

Un utilaj de deszăpezire actionează permanent în zonă pentru a curăța soseaua. Soferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă şi să îşi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă.

CNAIR a anunţat că luni, începând cu ora 18:00, circulaţia rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, km 34+800 – km 59+800, va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele trei nopţi.

„Având în vedere specificul drumului – curbe foarte strânse și pante – există riscul ca utilajele care acționează pe acest sector de drum să fie implicate în evenimente rutiere care pot pune în pericol viața deservenților.

Atenționăm participanții la trafic că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Facem apel la conducătorii auto să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită”, au precizat reprezentanţii CNAIR într-un comunicat de presă.