Iată alimentul periculos pe care l-a consumat o fetiţă înainte să îi apară pete roşii pe picioare

Mama unei fetiţe de doar câţiva anişori a postat un mesaj înfricoşător pe pagina sa facebook.

24 nov. 2015, 04:38
Iată alimentul periculos pe care l-a consumat o fetiţă înainte să îi apară pete roşii pe picioare

Mesajul a devenit rapid viral şi avertiza alţi părinţi despre substanţele chimice nocive ascunse în gustări cu care ne hrănim copiii, considerate ca făcând parte dint-o alimentaţie sănătoasă. Acest lucru l-a făcut după ce fiica sa a avut o reacţie alergică ce putea duce chiar la deces, potrivit i-lady.ro.

Când Misty Lyn a văzut prima erupţie a alergiei a rămas şocată. În doar câteva ore picioarele copilei s-au înroşit şi umflat ca atunci când ar fi fost bătută cu o urzică. La început nu a avut nicio idee.
Îngrozită că pe micuţa Harper ar fi ciupit-o vreo insectă veninoasă, i-a cerut soţului să o plimbe pe afară pentru ca roşeaţa să dispară.
Cei doi soţi au decis să ducă fetiţa la medic pentru a afla cauza care a dus la înroşirea picioarelor.
După ce au dus-o pe micuţă la medic, Misty Lyn a declarat: „A trebuit să o ducem pe Harper la medic. Nu am avut nicio idee despre ce ar fi putut să ducă la această eruptive. Chiar şi cadrele medicale au rămas mirate pentru că nu au mai întalnit un asemenea caz.”
Deși mulți părinți ar putea crede că Misty pur și simplu exagerează, erupţiile cutanate dureroase răspândite atât de rapid pe corpul fiicei ei sunt dovada clară că a consumat un aliment nu tocmai sănătos.

Vezi care este alimentul periculos ce o putea ucide pe micuţa Haper sip e care si adultii in consuma la micul dejun, pe i-lady.ro.