Ce face IUBITUL lui Ruby, cât timp ARTISTA este în junglă, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Adrian şi Ruby formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Deşi se vehicula că odată cu participarea artistei în show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", relaţia celor doi va avea de suferit, Adrian contrazice zvonurile.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 14:57
Ce face IUBITUL lui Ruby, cât timp ARTISTA este în junglă, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Rămas singur de când Ruby a decis să participe în cel mai controversat show al momentului, iubitul lui Ruby, Adrian este nevoit să aibă grijă de casă, de animăluţe şi de cele mai importante lucruri ale artistei. Pentru a se asigura că băiatul face faţă, şi bunica cântăreţei îi dă o mână de ajutor iubitului nepoatei sale.

Contactat de către cei de la CanCan.ro, Adrian a dezvăluit că îşi doreşte în proporţii egale ca Ruby să vină acasă, dar să şi câştige concursul. De asemenea, Adrian a mai dezăluit că a vorbit cu staff-ul producţiei „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pentru a-i oferi iubitei sale posibilitatea de a-şi administra tratamentul facial.

Ruby s-a izolat de viaţa mondenă. Află ce se întâmplă cu ea

„Nu mi-a lăsat nicio listă cu ce am de făcut. Sunt băiat mare, mă descurc singur. Am grijă de „copiii” noştri. Cu pisicile am rezolvat uşor, dar pe Diego trebuie să-l iau cu mine peste tot. Când am prea multă treabă îl mai las la părinţii mei în grijă. Nu suportă să stea singur. Ruby l-a învăţat prost, îl cocoloşeşte, doarme mereu între noi, aşa că eu acum nu pot să-l las deloc singur în casă.

Mamaie este în continuare alături de noi. Bineînţeles că vine să mă ajute. Îmi face de mâncare, mă ajută la curăţenie. Este bătrână, dar îi este drag să vină să ne facă de mâncare, să ne ajute.

În fiecare seară mă uit la emisiune, nu ratez nimic. Bineînţeles că o votez. Să facă toate probele că doar de aceea s-a înscris. Sunt mândru de ea, mai ales când văd că poate să facă lucruri pe care alţi concurenţi nu le fac. Am vorbit cu cei din staff şi i-am rugat să aibă grijă de Ruby. Le-am spus să-i roage pe medici să-i dea un unguent ceva. La cum o ştiu pe Ruby clar este panicată, însă sunt convins că o să se facă bine”, a declarat Adrian, iubitul lui Ruby.

Citeşte şi  După 10 zile în junglă, Ruby arată DEPLORABIL: „M-am umplut de coşuri, scoate-mă de aici!”