Iată ce se întâmplă cu organismul tău dacă începi să consumi cojile de banană

Bananele sunt absolut delicioase. Au un gust grozav și pot adăuga savoarea smoothie-urilor. Însă se pare că până acum le-am mâncat greșit! Cel puțin așa spune Emily de la Size Vegan, o bloggeriță foarte cunoscută în ceea ce privește dieta și alimentația. Cum se mănâncă corect o banană? Aflați în materialul de mai jos!

RomaniaTV.net
23 mai 2016, 12:57
Iată ce se întâmplă cu organismul tău dacă începi să consumi cojile de banană

Emily de la Size Vegan a postat recent un material video care a dat peste cap pe toată lumea. Materialul este legat de modul în care se mănâncă bananele și toată lumea a rămas șocată când a văzut ce parte a bananei o consumă Emily.

Citeşte şi  Ce se întâmplă cu faţa ta dacă îţi aplici două felii de banane în zona de sub ochi. Nu te ma recunoşti în oglindă

Mai exact: cojile de banane, o metodă ușor neconvențională pentru noi, ceilalți, care ne mulțumim doar cu acel conținut moale și savuros al fructului, evitând cu orice preț cojile. Consumul cojilor de banană este un obicei destul de normal și obișnuit în unele părți ale Asiei, unde cojile de banană sunt copate și puse în diferite feluri de mâncare.

Continuarea pe elli.ro