Iată rochiile de zi perfecte pentru începutul de iarnă

O rochie nu numai că este feminină şi elegantă, însă te scoate din impas în dimineţile în care nu ai idee cu ce să te mai îmbraci. Pentru a obţine o ţinută de nota 10 având la bază o rochie, ai nevoie de un dres gros şi o pereche de cizme sau botine în tendinţe - Iată 30 de rochii de zi pe care le poţi purta cu succes în această iarnă!

RomaniaTV.net
25 nov. 2015, 13:29
Iată rochiile de zi perfecte pentru începutul de iarnă

Ce poate fi mai potrivit într-o zi geroasă de iarnă decât o rochie tricotată, groasă şi pufoasă, care îţi ţine de cald şi îţi garantează un outfit de nota 10 fără pic de efort? O astfel de rochie este potrivită pentru adeptele stilului casual ori chiar boho-chic.

Citeşte şi  Sfaturi despre ce să porţi dacă eşti voluptoasă

Dacă vrei să fii sexy în această iarnă, îţi recomand o rochie din tricot fin, mulată, a cărei lungime să ajungă până la genunchi. Astfel de rochii se găsesc în diverse variante, cu mâneci trei sferturi ori lungi, cu crăpătură pe picior ori cu gulerul înalt, aşa că ai de unde alege.

Zilele în care vremea este mohorâtă pot fi înveselite cu o rochie din mohair pufos, în nuanţe pudrate de roz ori bleu, care te vor face să te simţi precum un fulg de nea. De asemenea, astfel de rochii pot fi dăruite persoanelor dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.