iCEE.fest: UPGRADE 100. Facebook va lansa o criptomonedă în câteva zile. Proiect important al gigantului IT

iCEE.fest: UPGRADE 100. În 18 iunie, este de aşteptat ca Facebook să anunţe intrarea pe piaţa criptomonedelor, un proiect desfăşurat sub supravegherea lui David Marcus, fost Preşedintre PayPal şi VP Facebook Messenger, iar ultimele detalii legate de intrarea Facebook pe piaţa criptomonedelor vor fi dezbătute la iCEE.fest: UPGRADE 100, au anunţat, luni, organizatorii.

RomaniaTV.net
10 iun. 2019, 14:54
iCEE.fest: UPGRADE 100. Facebook va lansa o criptomonedă în câteva zile. Proiect important al gigantului IT

iCEE.fest: UPGRADE 100.  Conform TechCrunch, Libra ar urma să fie numele monedei despre care deja se ştiu unele detalii.

„Moneda ar urma să fie transferată fără taxe suplimentare prin intermediul produselor Facebook, inclusiv Messeger şi Whatsapp. Facebook lucrează la un sistem de implementare a criptomonedei în interiorul Facebook Ads. Pentru a elimina problemele cauzate de fluctuaţiile de preţuri din timpul unei plăţi sau a unui proces de negociere, Libra ar urma să fie o monedă cu preţ stabil”, se arată în comunicat.

iCEE.fest: UPGRADE 100.  Pentru a avea o mai bună perspectivă asupra zonei cryptocurrency, Facebook doreşte să creeze o fundaţie independentă care să administreze Libra, mutare ce ar permite reţelei să evite reglementările legate de faptul că deţine prea multă putere asupra unei monede globale.

„Putere ce va fi dată de rolul major pe care Libra îl va juca în industrii diverse & complexe: de la felul în care e organzat sistemul de plăţi, până la facilitarea micro-tranzacţiilor pentru articolele din Facebook Ads şi la schimbul financiar din eCommerce”, se arată în comunicat.

iCEE.fest: UPGRADE 100.  Ultimele detalii legate de intrarea Facebook pe piaţa criptomonedelor vor fi dezbătute la iCEE.fest: UPGRADE 100, alături de Aviv Lichtigstein, CEO & Fondator la 101 Blockchains – o nouă prezentare în acest sens fiind inclusă pe scena principal.

Cel mai mare festival din regiune dedicat transformărilor provocate de internet şi tehnologie va avea loc la Bucureşti, joi si vineri, în 13 şi 14 iunie, organizatorii anunţând o agendă cu peste 180 de speakeri de la marile companii din digital si tehnologie.