ICOANĂ FĂCĂTOARE DE MINUNI în Buzău. Ce miracole a făcut pentru cei care s-au rugat la ea VIDEO

O icoană despre care se spune că este făcătoare de minuni se află într-o biserică din Buzău. Femeile care nu pot avea copii vin şi se roagă aici. Preotul spune că multe dintre acestea au fost reuşit apoi să rămână însărcinate. Icoana este veche de peste patru secole.

15 nov. 2017, 14:52
ICOANĂ FĂCĂTOARE DE MINUNI în Buzău. Ce miracole a făcut pentru cei care s-au rugat la ea VIDEO

La biserica Banu din Buzău se află minunata icoană a Fecioarei Maria, poleită cu aur, informează România TV. Aceasta a fost adusă din Muntele Athos de monahii greci. Credincioşii de prin toate zonele se mândresc cu faptul că însuşi Mihai Viteazul a dat sume mari de bani acestui lăcaş de cult.

Citeşte şi Autorităţile din Buzău iau în calcul construirea unui spital militar pe locul fostei maternităţi, în curs de demolar

„Aceasta icoana ce minuni a facut pana acum , nenumarate, in general pentru neputinta, femei care trebuiau sa nasca, care voiau sa nasca si nu aveau copii, care doreau sa aiba copii”, a declarat preotul. 

Femeile din toate zonele vin la Biserică special pentru Icoana făcătoare de minuni. Tot în Buzău, în Parcul Crâng, se găseşte Biserica Sfânta Filofteia, unde oamenii vin şi se roagă pentru o minune.