Icoana lui Arsenie Boca care lăcrimează A FĂCUT PRIMA MINUNE. Ce se întâmplă cu mama proprietarului

Icoana care lăcrimează a făcut prima minune. Bărbatul din Vaslui care a adus icoana cu Arsenie Boca în curtea casei sale susţine că a trăit asta pe propria piele. El spune că de câteva zile, starea de sănătate a mamei sale, care este grav bolnavă, s-a ameliorat. Sute de oameni din toată ţara au venit până acum să vadă icoana care plânge. 

14 mai 2015, 09:02
Icoana lui Arsenie Boca care lăcrimează A FĂCUT PRIMA MINUNE. Ce se întâmplă cu mama proprietarului

Icoana cu Sfântul Ardealului care lăcrimează a făcut deja prima minune, informează România TV. Tânărul care acumpărat-o susţine că a mers împreună cu mama sa la mănăstirea Lainici. Femeia este grav bolnavă, suferă de Parkinson, şi nu a mai putut ajunge până la lăcaşul de cult. 

Citeşte şi O BUCUREŞTEANCĂ a găsit chipul lui ARSENIE BOCA pe betonul casei după ce s-a întors din pelerinaj VIDEO

Tânărul a mers până la mănăstire, cumpărat icoana şi a pus-o la troiţa din curtea casei. La câteva zile, Sfântul Ardealului a început să lăcrimeze. Între timp, starea de sănătate a mamei sale s-a ameliorat, femeia era dependentă de un aparat de oxigen, iar acum femeia respiră fără ajutorul lui.

 Citeşte şi Poziţia oficială a Bisericii despre icoana lui Arsenie Boca care lăcrimează. Ceva urmează să se întâmple

Sute de oameni din toate colţurile ţării vin acum la Puşcaşi pentru a cedea minunea cu ochii lor şi pentru a se ruga. La icoană au ajuns şi preoţi şi măicuţe de la toate bisericile din ţară. Oamenii spun că este un semn de la Dumnezeu.