Milionari peste noapte: Idei care le-au schimbat viaţa

Cei care doresc să-şi facă o afacere şi nu au resurse financiare, trebuie să ştie că există oameni în lume care s-au îmbogăţit pornind de la nimic sau de la sume mici de bani. Tot ce trebuie să faci este să te gândeşti la o idee originală de afacere.

02 ian. 2013, 18:12
Milionari peste noapte: Idei care le-au schimbat viaţa

Unii oameni au pornit de la zero, au avut cele mai neobişnuite idei de afaceri şi au ajuns peste noapte milionari.

Gary Dahl, un designer din California, a început o afacere cu pietre pe post de „animale de companie”. El vindea o astfel de piatră însoţită de o cărticică cu instrucţiuni la preţul de 3,95 de dolari bucata.

Ideea originală i-a venit în timp ce îşi auzea prietenii plângându-se de năzdrăvăniile animalelor de companie. El s-a gândit să creeze animalul perfect care nu se mişcă, nu face deranj, dar te poate însoţi peste tot. Afacerea i-a adus lui Dahl milioane de dolari.

Un grup de călugări de la o mănăstire din Statele Unite au rămas fără tuş la imprimantă şi pentru că, preţurile cartuşelor la magazinele din zonă erau foarte mari, şi-au făcut propriul magazin de reumplere a cartuşelor.

Din 2002 până în 2005 au făcut 2,5 milioane de dolari din reumplerea cartuşelor de imprimante.

 

Instructorul de fitness Phil Black s-a gândit să comercializeze pachete de cărţi de joc, ilustrate cu exerciţii fizice. El a vândut un astfel de pachet de cărţi cu 18.95 de dolari şi a făcut într-un an aproape 5 milioane de dolari., scrie entrepreneursforachange.com

 

Byron Reese a creat o pagină denumită Santamail.org unde comercializa scrisori personalizate semnate de „Moş Crăciun” chiar de la Polul Nord.

El cerea pentru fiecare scrisoare câte 10 dolari de la parinţii care doreau ca micuţii lor să primească o scrisoare din partea lui Moş Crăciun. În 2001, a trimis 275.000 de scrisori.