Idei de CADOURI HANDMADE pentru Crăciun

Mai e putin pana la "febra" cumparaturilor de sarbatori si, ca in fiecare an, nu ti-ar strica putina inspiratie ca sa gasesti cadouri speciale pentru cei dragi. Nu e un secret ca darurile cele mai apreciate sunt cele venite din inima si facute chiar de tine. Asa ca ne-am gandit sa-ti venim in ajutor cu cateva idei festive de cadouri handmade, ca sa eviti agitatia din magazine si sa-ti bucuri familia cu atentii personalizate, dupa gustul si preferintele fiecaruia.

26 nov. 2015, 09:49
Idei de CADOURI HANDMADE pentru Crăciun

Craciunul acesta delecteaza-te cu cateva proiecte de lucru manual, deloc costisitoare, haioase si usor de facut. Cele mai multe pot fi gata intr-o ora, altele necesita 2-3 ore din timpul tau, iar pentru cele mai elaborate e nevoie sa-ti rezervi o dupa-amiaza intreaga. Orice ai alege, distractia e garantata, iar bucuria de pe chipul celor dragi va merita efortul.

Globuri de Craciun personalizate

Ce simbol mai potrivit pentru Craciun decat decoratiunile de pus in brad! Decat sa cumperi din magazin aceleasi globuri pe care le are toata lumea, mai bine pune-ti imaginatia la lucru si decoreaza singura cateva globuri, pe care le poti face apoi cadou cui doresti.

Ai nevoie de: globuri din sticla transparenta, sclipici, paiete (daca vrei), benzi ori panglici decorative (din dantela sau orice alt material), banda adeziva dubla, un foarfece, sfoara colorata pentru agatat globurile in brad.

Primul pas este sa scoti usor partea metalica de sus a globului (cea de care se leaga sfoara pentru agatat), ca sa il poti umple cu sclipici si paiete. Il poti umple complet, doar pe jumatate sau pe un sfert, in functie de cum ti se pare ca va arata mai frumos. Apoi taie suficienta panglica decorativa cat sa poata acoperi intreaga circumferinta a globului si aplic-o de jur imprejur.

Citeşte mai mult şi vezi foto pe curademiere.ro

VEZI şi Manichiură de Crăciun. Cum realizezi modele de căciuliţe roşii cu moţ