Idei de lectură. Top cele mai bune 6 cărţi erotice din toate timpurile VIDEO

Cartile au fost dintotdeauna o modalitate excelenta de a trasmite cunostintele teoretice si practice. Nici in cazul erotismului lucrurile nu stau diferit. Tocmai de aceea, inainte de a trece la „practica" este nevoie si de cunostinte teoretice. Asa ca toti cei care au nevoie de teorie o pot obtine din topul celor mai bune carti erotice din toate timpurile, alcatuit de amazon.com.

16 apr. 2017, 16:24
Idei de lectură. Top cele mai bune 6 cărţi erotice din toate timpurile VIDEO

1. Delta lui Venus de Anais Nin

In lumea imaginata de Anais Nin personajele prezente poseda talente extraordinare si multe dorinte. Prostituate, voyeuri, frigide, lesbiene, hermafroditi, artisti, femei indragostite, barbati de o sexualitate uluitoare, toate aceste personaje il vor incanta/delecta pe cititor si-l vor face sa nu lase cartea din mana pana n-o va termina de citit.

2. Lolita de Vladimir Nabokov

Este unul dintre cele mai cunoscute si mai controversate dintre volumele scrise de Vladimir Nabokov. Este povestea lui Humbert Humbert, a dragostei sale obsesive, devoratoare si pasionale fata de Dolores Haze, o fetita de numai 12 ani. Inainte de orice, cartea este o meditatie asupra iubirii, iubirea scandaloasa si halucinanta, plina de nebunie si transformationala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO