Idei minunate de machiaj

Exploreaza lumea fabuloasa a machiajului si da ochilor tai o transformare totala, alegand cateva dintre cele mai sexy stiluri de sezon. Verifica ideile de machiaj si inspira-te pentru urmatorul tau look!  

RomaniaTV.net
20 nov. 2018, 12:44
Idei minunate de machiaj

Lumea machiajului este foarte frumoasa, deci nu ezita sa te joci cu niste culori si diferite stiluri. In mainile potrivite, machiajul poate fi cea mai simpla metoda de a-ti trasnforma imaginea, pentru a imprastia frumusete si stil, asa ca daca vrei o transformare, verifica urmatoarele machiajuri minunate si recreeaza-le.

Singura cale de a obtine un machiaj perfect, impecabil este sa folosesti produse de calitate. Aceste produse sunt mult mai simplu de aplicat, iti ofera un ten bogat si nu dauneaza pielii, deci investeste in cateva produse de machiaj de calitate si incepe sa experimentezi.

In acest sezon nuantele luminoase domina scena, deci nu te teme sa fi stralucitoare si experimenteaza cateva farduri care iti infrumuseteaza ochii si tonul pielii. Ochii minunati pot arata uimitor cand sunt infrumusetati cu o cantitate potrivita de culoare, asa ca alege culori simple sau amesteca nuante luminoase sau mate, pentru un look frumos. Asigura-te ca amesteci nuantele bine si termina machiajul ochilor cu un dermatograf negru si un strat gros de rimel.

Daca nu esti sigura ce nuante sa alegi, in acest an galbenul, albastrul, portocaliul, purpuriul sau verdele sunt uimitoare.

Ochii fumurii nu au varsta si nu se vor demoda niciodata, datorita frumusetii pe care o emana. Perfect pentru zi sau noapte, machiajul fumuriu este frumos, fiind capabil sa creeze mister, un look seducator care nu va trece neobservat. Amesteca si potriveste nuantele traditionale de negru/argintiu/bej sau creeaza un look mai modern si cald cu ajutorul altor nuante ca verde, purpuriu, albastru, auriu, incat si astfel stilul machiajului va fi uimitor.

Amesteca culorile bine, cu o pensula, incat machiajul tau sa isi mentina delicatetea si femininatea.

Un look delicat, feminin poate fi perfect pentru zi sau seara, mai ales daca vrei naturalete. Da delicatete trasaturilor faciale cu ajutorul unor tonuri calde, subtile dar care fac diferenta. Un roz stralucitor sau un bej perlat poate da ochilor o stralucire subtila care improspateaza imaginea ta intr-o clipa. Pastreaza lucrurile simple si aplica doar un strat de mascara, pentru a-ti pastra genele naturale.