Identitatea misteriosului om care i-a pus cătuşele lui Dragnea în faţă a ieşit la iveală FOTO

Am aflat cine este omul trimis să-l agreseze pe Liviu Dragnea la Curtea Supremă. Bărbatul care i-a arătat în faţă cătuşele liderului PSD are pe contul de Facebook poze cu săbii în mână şi în mai multe uniforme. Din postările lui pare obişnuit să fie plătit pentru figuraţie, arată România TV.

06 oct. 2017, 12:16

Pe contul de Facebook „omul cu cătuşele” precizează că imaginile apărute în spaţiul public în diverse uniforme sunt de la filmările pe care le face. „Eu am făcut figuraţie. Domnul Pleşoianu a făcut public nişte poze care sunt făcute la filmări”.

 Liviu Dragnea spune că omul care i-a arătat cătușele la ÎCCJ era nemulțumit de o amendă pe care a primit-o, spunând că îi va susține nevinovăția dacă îl va ajuta să scape de aceasta.   

Liviu Dragnea spune că, „Bărbatul cu cătușele a venit la mine, pe holurile ÎCCJ, și mi-a arătat un proces verbal de amendă. A primit o amendă de la jandarmi pentru că a fost la un miting. Mi-a zis că dacă îl ajut, iese imediat în curte și va zice că-s nevinovat. Nici măcar nu eram singur când s-a întâmplat acest lucru. Nu sunt supărat pe acel om. Nu am intrat în amănunte cu dumnealui. I-am spus: ‘ce să fac? Să merg în instanță? Merg la complet să zic să-ți anuleze amenda?”

Despre reacția pe care i-a provocat-o bărbatul, Dragnea a spus că „Dacă nu eram demnitar, reacționam într-un fel, dar am strâns din dinți. Nu a fost vorba de teamă. A fost lehamite pentru că noi vorbim despre niște indivizi care nu au legătură cu dreptatea, corectitudinea, cinstea și statul de drept. Sunt oameni puși să facă asemenea lucruri. Sunt niște persoane care apar mereu, au aceleași texte. Dacă va fi să merg din nou la ÎCCJ, voi merge tot singur, tot singur – repet ca să fie foarte clar!”, a punctat liderul PSD la România TV.