Idilă SURPRIZĂ pe platourile de filmare ale serialului KOSEM

O poveste de dragoste se infiripa intre o frumoasa actrita si unul dintre cei mai chipesi actori. La doar cateva luni de la debutul filmarilor pentru serialul Kosem s-au vehiculat zvonuri despre relatia dintre Aslihan Gurbuz, cea care interpreteaza rolul Sultanei Halime si sarmantul actor Berk Cankat, care joaca rolul lui Iskender, un tanar ienicer.

16 feb. 2017, 13:10
Idilă SURPRIZĂ pe platourile de filmare ale serialului KOSEM

Aslihan Gurbuz si Berk Cankat au fost vazuti impreuna, dupa filmari, intr-o cafenea, din cartierul Besiktas, din Istanbul. Dupa doua ore petrecute la cafenea, cei doi au iesit pe rand, spre satisfactia jurnalistilor, care i-au asteptat cu nerabdare pentru a le cere explicatii despre zvonurile aparute.

Dupa plecarea lui Berk Cankat, care a fost extrem de rezervat fata de jurnalisti, a iesit si actrita Alihan Gurbuz, dupa o jumatate de ora de la plecarea colegului ei si a fost si ea asaltata de jurnalisti, care o asteptau cu intrebari insistente.

„Suntem prieteni! Suntem colegi de platou la filmarile aceleeasi productii! Au fost si alti colegi in cafenea, apoi am ramas doar cu Berk! Ati ajuns voi mai tarziu!”, a spus Aslihan Gurbuz.