Idilele ascunse din viaţa Mirabelei Dauer: „A fost cea mai urâtă perioadă!”

Mirabela Dauer a luat viaţa aşa cum i s-a dat şi cu bune şi cu rele. Şi, a învăţat să se ridice de fiecare dată când a căzut. O femeie mică de statură, dar cu un suflet mare şi optimism debordant a luptat să-şi construiască o carieră, deşi nu se trăgea dintr-o familie cu posibilităţi.

24 mai 2015, 16:23
Idilele ascunse din viaţa Mirabelei Dauer: „A fost cea mai urâtă perioadă!”

Mirabela a avut o copilărie tristă. La doi ani securitatea i-a ridicat tatăl, iar la vârsta de trei ani şi-a privit părintele după gratii. Această amintire a urmărit-o întreaga viaţă.

Vârsta de 18 ani avea să-i aducă primul mariaj.S-a căsătorit cu Willy Dauer ca să fie liberă şi să poată merge la chefuri, fără ca tatăl ei, puţin cam sever, să-i impună ora de intrare în casă.

Căsnicia cu Willy Dauer a ţinut doar cinci ani. S-a destrămat când solista s-a întors din primul ei turneu. A urmat divorţul, unul cu petrecere dată în acelaşi loc unde s-a produs şi cererea în căsătorie.

Al doilea mariaj avea să fie, după cum spune cântăreaţa, drama vieţii ei, potrivit Antena Stars. 

Prin anii ’70, l-a cunoscut pe regizorul de televiziune,Traian Popovici. S-a îndrăgostit de el şi între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit şi la cutremurul din ’77 s-a născut băiatul lor, Alexandru.Dar, după 8 ani de mariaj, au divorţat. A urmat o suită de procese şi până la urmă, copilul i-a fost încredinţat tatălui, pentru că s-a considerat că artista era plecată prea mult în turnee.