IGPR: Traficul rutier prin Vama Ruse a fost restricţionat de către autorităţile bulgare

Traficul rutier a fost restricționat, marți, dinspre Giurgiu spre Bulgaria prin Vama Ruse pentru toate categoriile de autovehicule, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

17 ian. 2017, 18:54
IGPR: Traficul rutier prin Vama Ruse a fost restricţionat de către autorităţile bulgare

Decizia a fost luată de către autoritățile bulgare, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din această țară.

Traficul rutier a fost închis marți și pe Autostrăzile A2 și A4, din cauza viscolului. Totodată, Poliția a închis drumuri naționale din județele Călărași, Ilfov, Giurgiu și Constanța.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, mai multe atenționări nowcasting Cod galben de vânt puternic și ninsoare spulberată pentru șapte județe din sud-estul țării.

Potrivit meteorologilor, până la ora 23,00, în județele Ilfov, Ialomița, Giurgiu, Buzău (zona de câmpie), Prahova (zona de câmpie) și Brăila (jumătatea de vest a județului), se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55 — 65 kilometri/oră, și fenomene asociate precum ninsoare slabă și zăpadă spulberată.

De asemenea, până la ora 0,00, în județul Tulcea, se va semnala vânt care, la rafale, poate depăși 55 — 65 km/h. Local, se va adăuga ninsoare slabă și spulberată.