Îi mai ţii minte pe profesoara şi elevul care făceau nebunii la ora de sport? Ce fac după doi ani

Andreea Farcas, profesoara de coregrafie, si Sergiu Bitoanca, unul dintre elevii ei, alaturi de care a fost filmata sarutandu-se patimas in sala de repetitii a Operei din Timisoara, au luat o decizie care a socat pe toata lumea!

22 sept. 2014, 22:15

Un scandal sexual fara precedent care s-a intamplat in urma cu doi, intr-un liceu din Timisoara, a capatat proportii de neimaginat dupa ce atentia publica s-a mutat de pe cei doi protagonisti. Este vorba despre profesoara de coregrafie Andreea Farcas si elevul ei, minor la acea vreme, Sergiu Bitoanca. Acestia au fost surprinsi pe o camera video, in timpul unui antrenament, in ipostaze intime.

Mai exact, frumoasa profesoara, foarte tanara de altfel, o balerina cu reputatie foarte buna in Timisoara, nu s-a mai putut abtine si a inceput un adevarat preludiu sub pretextul unei… incalziri. Doar ca incalzirea s-a transformat intr-un joc erotic din care a reiesit ca profesoara si elevul ei au o relatie foarte apropiata.

Relatia celor doi a fost blamata la incpeut, insa nu a durat multa vreme si s-au dat disparuti din atentia publica, fara ca cineva sa mai stie ce se intampla cu ei. Cancan.ro i-a gasit pe cei doi acum, la doi ani distanta, la fel de indragostiti, si mai mult ndecat atat: dansand impreuna! Atat Andreea, cat si Sergiu, par sa se iubeasca ca in prima si zi primesc complimente de la prieteni pentru cuplul pe care il formeaza, in ciuda prejudecatilor pe care au fost nevoiti sa le depaseasca. 

Citeşte mai mult pe cancan.ro

 

Citeşte şi

„Profesoara cu beneficii”, mărturii incredibile despre orgiile cu elevi