Ikea a lansat noul catalog pentru România. Peste 800.000 de români vor găsi catalogul agăţat de clanţă

Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni interioare Ikea a lansat joi, la Bucureşti, noul catalog de produse pentru următorul sezon, care îi încurajează pe clienţi să îşi rezerve mai mult timp pentru nevoile şi visurile lor.

17 aug. 2017, 12:14
Ikea a lansat noul catalog pentru România. Peste 800.000 de români vor găsi catalogul agăţat de clanţă

Noul catalog Ikea, lansat în acest an cu sloganul „Mai mult timp pentru tine”, prezintă gama de produse disponibile începând din 1 septembrie, dată la care începe şi anul financiar al companiei, anunţă News.ro.

”Prin acest catalog, ne dorim să îi încurajăm pe oameni să îşi facă mai mult timp pentru nevoile şi visurile lor. Casele se schimbă pentru a face loc unor noi activităţi, obiceiuri şi stiluri de viaţă, iar tema de anul acesta despre asta vorbeşte”, a afirmat directorul de PR al Ikea România, Daniela Stoican.

Preţurile menţionate în catalog includ TVA, sunt maxime şi sunt valabile de la 1 septembrie 2017 până la 21 iulie 2018.

În catalogul de 326 de pagini sunt prezentate idei şi inspiraţie pentru timpul petrecut acasă.

„Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi, în care oamenii îşi întâmpină familia şi prietenii, sărbătoresc evenimente importante şi evenimente mai puţin importante. În camera de zi se întâmplă o mulţime de lucruri; este locul care se transformă în sală de sport pentru Pilates pe covor, în teatru pentru repetiţiile de serbare, în cinema pentru maratoanele de seriale sau în grădină pentru plantele de apartament”, menţionează compania. 

În perioada 17 august – 7 septembrie, peste 800.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite în locuinţele din Bucureşti şi împrejurimi.

Grupul suedez a deschis în 2007 primul şi singurul magazin din România, situat în nordul Bucureştiului, în zona comercială Băneasa. Pe piaţa de mobilă, estimată la 700 de milioane de euro în 2015, IKEA concurează cu Lemet, Casa Rusu, Mobexpert, kika, Elvila şi alţii.

Ikea a anunţat că va mai deschide un magazin în Bucureşti în 2018, pe bulevardul Theodor Pallady, la ieşirea din Capitală spre Autostrada Soarelui.

Retailerul de mobilă şi decoraţiuni a anunţat la sfârşitul anului trecut că a înregistrat în România cea mai mare rată de creştere de la nivelul grupului în anul fiscal 2015-2016, care s-a încheiat la finalul lunii august, cifra de afaceri avansând cu 21,5%, până la 514 milioane lei.