IKEA a primit certificatul de urbanism de la Primărie. Încă un magazin va fi construit în Bucureşti

IKEA a primit certificatul de urbanism de la Primăria Sectorului 3, pentru a construi al doilea magazin din Bucureşti, în zona Theodor Pallady.

13 aug. 2015, 07:38
IKEA a primit certificatul de urbanism de la Primărie. Încă un magazin va fi construit în Bucureşti

Anunţul a fost făcut miercuri de Cornel Oprişan, retail manager la IKEA România, potrivit b365.ro.

„Pentru următorul magazin IKEA din Bucureşti, care va fi construit în Pallady, am obţinut certificatul de urbanism de la Primăria Sectorului 3. Urmează PUZ-ul şi obţinerea autorizaţiilor de construire. Greu de spus care dintre cele două va fi mai mare, dar şi noul magazin sigur va avea aceleaşi produse ca şi aici. Va fi un magazin standard IKEA, cu range standard”, a spus Oprişan în cadrul conferinţei de presă dedicată lansării noului catalog IKEA.

Compania IKEA Romania a cumpărat, în luna iunie, un teren în București, pe care urmează să fie construit cel de-al doilea magazin din România al lanțului suedez. Terenul are o suprafata de aproximativ 13,7 hectare si este situat in estul Capitalei, pe Bulevardul Pallady, nr. 57, in Sectorul 3.

Odată cu tema noului catalog a fost lansată și o nouă analiză IKEA Group la nivel internațional. Life at Home Report are ca temă activitățile de zi cu zi legate de mâncare și modul în care ne influențează ele starea de bine.