Ikea a început oficial construcţia celui de-al doilea magazin din Bucureşti. Unde vor fi amplasate următoarele

Ikea a început construcţia pentru cel de-al doilea magazin din Bucureşti, care va fi amplasat pe bulevardul Theodor Pallady, deschiderea fiind estimată pentru luna august sau septembrie a anului vitor.

RomaniaTV.net
28 nov. 2017, 15:59
Ikea a început oficial construcţia celui de-al doilea magazin din Bucureşti. Unde vor fi amplasate următoarele

După investiţia de 86 de milioane de euro pentru al doilea magazin din Bucureşti, vor urma alte deschideri în Timişoara şi Braşov, dar nu mai devreme de 2020 sau 2021.

Grupul suedez are in plan sa investeasca 2 miliarde de lei in tara pana in 2025 cand numarul de magazine ar trebui sa ajunga la noua.

Citeşte şi Ikea, forţată să recheme 29 de milioane de dulapuri, după ce opt copii au murit

„Prioritatea noastra este sa deschidem magazinul din Theodor Pallady si apoi in Timisoara si Brasov. Pe termen mediu si lung avem in plan orasele mari ale tarii: Iasi, Cluj, Constanta, Craiova”, a explicat pentru HotNews.ro, Vladislav Lalic, manager pentru extindere la Ikea South East Europe.

„Cand vor fi deschise magazinele din Timisoara si Brasov? Ar putea fi vorba de anul 2020, insa acum Ikea este pe cale sa finalizeze cumpararea terenului si apoi vor urma diverse autorizatii. Nu se poate da un termen exact, fiindca pot aparea lucruri neprevazute legate de infrastructura sau de autorizatii. Noi speram ca in 2020 sa deschidem magazinul din Timisoara, dar totul depinde de cat de bine merge proiectul si de ce lucruri apar”, spune Lalic.

Citeşte şi Ikea are din nou mari probleme. Clienţii se plâng că mesele de sticlă explodează din senin