ILEANA CIUCULETE a trăit clipe CUMPLITE în ultimele săptămâni. Soţul ei povesteşte cum a evoluat BOALA

Ileana Ciuculete a murit după o boală galopantă în jurul căreia s-au iscat multe controverse. Soţul ei, Cornel Galeş, a găsit puterea să discute despre ultimele săptămâni de viaţă ale artistei cu jurnaliştii România TV şi a demontat toate ipotezele privind faptul că Ileana ar fi ştiut de mai multă vreme de boala care a măcinat-o extrem de rapid.

RomaniaTV.net
18 mart. 2017, 09:21
ILEANA CIUCULETE a trăit clipe CUMPLITE în ultimele săptămâni. Soţul ei povesteşte cum a evoluat BOALA

ILEANA CIUCULETE a aflat că mai are puţin de trăit abia pe 22 februarie, după ce şi-a descoperit o umflătură suspectă, dar nedureroasă în partea stângă. Cornel Galeş a povestit că artista a simţit umflătura când stătea liniştitită şi se uita la televizor. O perioadă, umflătura apărea şi dispărea, dar în cele din urmă au decis să consulte un medic pentru a afla despre ce este vorba, a povestit jurnalista România TV Cristina Herea, care a discutat cu Cornel Galeş.

Zi tristă pentru folclorul românesc. Ileana Ciuculete este condusă astăzi pe ultimul drum LIVE VIDEO

După primele investigaţii, medicii au decis să o interneze de urgenţă, deoarece anaizele erau foarte proaste, dar nici asta nu a speriat-o pe Ileana Ciuculete, care încă găsea puterea să glumească şi să ie veselă.

Medicii au descoperit că Ileana Ciuculete suferea de o formă de hepatită C nestudiată prea mult, fiind vorba despre o tulpină despre care nu se ştiu încă suficiente lucruri.

Cornel Galeş a dezvăluit că a existat inclusiv ipoteza unui transplant de ficat, dar, chiar şi aşa, artista ar fi avut şanse mici, de doar 20%, să îşi revină.

ILEANA CIUCULETE a murit, începe cearta pe AVERE. Acuzaţii DURE la adresa soţului ei

De asemenea, soţul Ilenei Ciuculete a povestit că încă dinainte de a afla că este bolnavă artista devenise mult mai sensibilă, mai afectată de tot ce se petrecea în jurul ei, şi spunea adesea că nu se mai regăseşte în această lume şi că nu mai simte că locul ei ar fi pe pământ

Ileana Ciuculete va fi înmormântată sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti, în apropiere de locul de veci al fostului fotbalist şi antrenor Nae Manea, mort şi el în urma unui cancer hepatic.