Ileana Ciuculete: Copiii mei nu sunt răi. Nu ştiu cine i-a stricat de doi ani încoace

Cântăreaţa de muzică populară, Ileana Ciuculete, şi actualul său soţ, Cornel Galeş, a dezvăluit la România TV dedesubturi ale scandalului dintre artistă şi cei doi băieţi ai ei.

RomaniaTV.net
24 iun. 2012, 14:07
Ileana Ciuculete: Copiii mei nu sunt răi. Nu ştiu cine i-a stricat de doi ani încoace

Scandalul dintre cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete şi băieţii săi pare să nu se mai termine, copiii fiind cei care i-au adus artistei mai multe acuze. Recent, ei au făcut referire şi la căsnicia mamei lor şi au susţinut că aceasta a fost bătută de actualul soţ, Cornel Galeş, chiar cu o zi înainte de nuntă.

Ileana Ciuculete a răspuns tuturor acuzaţiilor aduse de fii şi de fostul soţ, Valeriu Sfetcu, în emisiunea Glossy News, de la România TV. Invitata Cristinei Herea a venit însoţită de actualul ei soţ şi împreună au demontat toate acuzaţiile ce le-au fost aduse.

Nu vreau să se creadă despre copiii mei că sunt răi. Copiii mei n-au sufletul ăsta care li s-a prezentat în ultima vreme. Ei nu sunt aşa. Nu se dezlipeau de mine, băiatul cel mare mergea cu mine şi la nunţi în Serbia. Nu ştiu cine i-a stricat de doi ani încoace„, a declarat Ileana Ciuculete la România TV.

Interpreta a fost completată de Cornel Galeş, care a spus: „Ei sunt influenţaţi de fostul soţ al Ilenei. Este un tip refulat. El a fost angajat la o întreprindere, a cântat o perioadă, a făcut un singur disc pentru că l-a ajutat Ileana Ciuculete, după care a făcut câteva discuri de duete, s-au despărţit, iar el a intrat în neant. S-a căsătorit cu o solistă de renume. Ea s-a realizat bine, el a rămas la nivelul lui de amatorism, adică angajat la fabrica aia. Şi probabil că el e frustrat„.

Presa a speculat că unul dintre motivele scandalului este că apartamentele băieţilor au fost puse gaj pentru un împrumut, iar situaţia a fost explicată de Cornel Galeş: „Sunt două case obişnuite, dar sunt în centrul Craiovei. Sunt foarte vechi, dar sunt renovate pe interior. Una e cumpărată pe numele meu, cealaltă e cumpărată pe numele băiatului cel mare. Asta care e pe numele meu este casa copiilor ei, nu am luat-o pentru noi sau să facem vreo afacere. Acum, la notar, se fac ipoteci în temei legal într-un anumit mod şi se pune o promisiune de vânzare. Aşa se face ipoteca. De ce am făcut-o? Domnul Mugurel şi domnul Cristi (n.r. – fiii Ilenei Ciuculete) au un spirit mercantil deosebit de dezvoltat. Vând cu o viteză de n-ai văzut! Orice! De mici copii, vindeau tricouri de la Ileana„.

Artista i-a transmis fostului ei soţ, Viorel Sfetcu, că nu va reuşi să o despartă de Cornel Galeş şi a subliniat: „Dacă acest Cornel Galeş, soţul meu, sufletul meu pereche, nu era, poate că eu nu mai cântam„.