Ileana Ciuculete, mesaj de pe lumea cealaltă pentru Cornel Galeş. „O să îi apară în vis la 40 de zile….”

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, cea care a prevazut cele mai importante evenimente din ultimii ani, inclusiv incendiul de la Colectiv, a visat-o pe Ileana Ciuculete.      

13 apr. 2017, 10:45
Ileana Ciuculete, mesaj de pe lumea cealaltă pentru Cornel Galeş. „O să îi apară în vis la 40 de zile….”

Printre profetiile pe care le-a facut despre soarta lumii, Maria Ghiorghiu, cea care a spus cu cateva saptamani inainte ca a visat o inmormantare importanta la care vor participa multi romani, se numara si cateva vise revelatorii prin care Dumnezeu ii comunica diverse lucruri, scrie teotrandafir.com.

Citeşte şi Cornel Galeş a izbucnit în lacrimi pe scena unde trebuia să fie Ileana Ciuculete. „Trăiesc nişte momente…”

Maria Ghiorghiu, mesaj de la Ileana Ciuculete in Saptamana Patimilor

„Da, am primit un mesaj de la Ileana Ciuculete. Asta-noapte am vazut-o din nou pe Zanica si era inconjurata de ingerii lui Hristos. Mi-a spus ca o sa ii apara lui Cornel Gales in vis dupa 40 de zile si o sa ii spuna ceva important si care o sa il linisteasca. E un mesaj. A fost mesajul pentru sotul ei, prin mine. Dupa 40 de zile zanica ii va aparea in vis si ii va spune ceva important”, a spus clarvazatoarea.

Citeşte şi ILEANA CIUCULETE, ultimele fotografii înainte de a se interna. Cum apare cântăreaţa de muzică populară FOTO

Ileana Ciuculete s-a stins din viata luna trecuta din cauza unei boli de ficat. Cantareata de muzica populara si-a ascuns suferinta, iar multi au declarat dupa moartea ei ca a ales sa faca asta pentru a nu-i impovara pe ceilalti cu durerea ei. Ileana Ciuculete avea ciroza hepatica galopanta.