Ileana Ciuculete, o viaţă tumultoasă. S-a măritat la 16 ani şi a avut trei soţi

Ileana Ciuculete a murit marţi seara, la vârsta de 59 de ani, în urma complicaţiilor apărute după o răceală puternică, corelată cu o ciroză hepatică

14 mart. 2017, 19:25
Ileana Ciuculete, o viaţă tumultoasă. S-a măritat la 16 ani şi a avut trei soţi

Ileana Ciuculete s-a născut în comuna Vela, sat Gubaucea, din judeţul Dolj, la  data de 20 septembrie, în zodia Fecioarei. La vârsta de 14 ani, Ileana Ciuculete a debutat în Ansamblul Nicolae Bălcescu din Craiova.

Copilăria sa a fost marcată de sărăcie. De multe ori, părinţii ei nu-şi permiteau să-i cumpere haine noi, rochiţe, iar artista suferea din această cauză. Ileana Ciuculete a avut două căsătorii eşuate, după care l-a cunoscut pe Cornel Galeş, pe care îl considera bărbatul ideal.

Citeşte şi Ileana Ciuculete a murit. Veste devastatoare pentru muzica românească

De-a lungul carierei sale artistice ,cântăreaţa de muzică populară a avut nenumărate colaborări inedite, alături de Andra, Axinte de la Vacanţa Mare sau de Denisa cu care a interpretat o piesă în limba sârbă.

Referitor la viaţă să personală, Ileana Ciuculete declara într-un interviu: „M-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă, la 16 ani, când deja eram cântăreaţă. Apoi la vârsta de 19 ani am dat naştere primului meu băiat , Mugurel , la 2 ani a venit şi cel de-al 2-lea băiat, Cristian, care vroiam să fie fată, dar Dumnezeu nu mi-a dat fata pe care mi-o doream din tot sufletul şi mi-a dăruit tot băiat. O să-mi aducă băieţii două nurori şi o să le iubesc poate mai mult decât pe ei dacă vor fi pe sufletul meu şi nu o să fiu severă deloc pentru că şi eu am avut soacră„.

Citeşte şi Mara Bănică, sfâşiată de durere: Ileana s-a prăpădit în braţele soţului în spital

Într-un fel sau altul, Ileana Ciuculete a lăsat să se înţeleagă că regretă cele 2 căsătorii  anterioare celei existente în prezent , considerând că şi-a irosit timpul până să-l cunoască pe Cornel Galeş, soţul şi impresarul ei cu care a trăit ultimii 20 de ani.

Ziarele tabloide au scris că, de fapt, numele adevărat al Ilenei Ciuculete era NELI. „Numele ei adevărat este Neli CIUCIULETE. Roza îi zic băieţii de la ţară. Pe fratele ei îl cheamă Aurel Ciuciulete. Nu trebuie să îi fie ruşine de numele ei. Ileana Ciuculete nu îşi spune vârsta adevărată, ca să pară mai tânără„, a spus tatăl băieţilor, Valeriu Sfetcu, şi fostul soţ al cântăreţei de muzică populară.