ILEANA CIUCULETE, plânsă de colegi şi admiratori. Scene TULBURĂTOARE la căpătâiul artistei. Cum a fost îmbrăcată în sicriu

Ileana Ciuculete va fi înmormântată sâmbătă la cimitirul Străuleşti, iar până atunci trupul său neînsufleţit al Ilenei Ciuculete va fi depus la Biserica Costeasca din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Pe la căpătâiul artistei s-au perindat prieteni, colegi, dar şi admiratori care au venit să-i aducă un ultim omagiu şi să adreseze condoleanţe familiei. Soţul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, este un monument de durere, iar una dintre cele mai emoţionante scene a fost cea a sosirii la capelă a mamei cântăreţei de muzică populară.

RomaniaTV.net
16 mart. 2017, 09:50
ILEANA CIUCULETE, plânsă de colegi şi admiratori. Scene TULBURĂTOARE la căpătâiul artistei. Cum a fost îmbrăcată în sicriu

ILEANA CIUCULETE va fi înmormântată în straie populare. Cântăreaţa de muzică populară a murit după o ciroză galopantă apărută în urma unei hepatite C nedescoperite la timp. Familia a decis ca sâmbătă, 18 martie, trupul acestea să fie îngropat la cimitirul Străuleşti, acolo unde sunt şi peste 160 de poeţi şi prozatori de marcă, dar şi alte nume cu rezonanţă: Rodica Tapalagă, Geo Costiniu, Teodor Mazilu, Ion Oiţă (celebrul patron al restaurantului La Cocoşatu’).

Sicriul în care se află Ileana Ciuculete a fost înconjurat cu flori şi coroane aduse de cei care au venit să o vadă pentru ultima oară.

Ileana Ciuculete a murit în braţele soţului. Care au fost ultimele cuvinte ale cântăreţei

Colegii de breaslă ai Ilenei Ciuculete sunt devastaţi de durere.

„Îmi este foarte greu să vorbesc la trecut de Ileana. Nu pot să mă opresc din plâns de când am primit acestă teribilă veste. Am ţinut enorm de mult la ea, a fost o artistă complexă cu o voce excepţională. Sunt multe momente frumoase pe care le-am trăit alături de ea, am cântat împreună la foarte multe evenimente. Era o fată cu zâmbetul pe buze, radia de bucurie şi emana o energie pozitivă cum nu am mai văzut. Când ne vedeam, eram atât de tandri unul cu celălalt că toată lumea îşi dădea coate. O iubeam ca pe o soră… Noi, pe atunci, am lansat şi o melodie, aşa, mai de dragoste. Nu pot să uit că atunci când o priveam în ochi mă pierdeam cu firea”, a spus Nelu Ploieşteanu.

„Nu pot vorbi despre ea la trecut. Nu pot sa cred ca a murit. Cand am auzit ca a murit, am crezut ca e vorba de un accident. Nimeni nu o stia bolnava. Ea nu era niciodata obosita, mereu radea. Nu pot sa cred ca a fost rapusa de boala. Eu nu am observat vreun semn de boala la ea”, spune şi Nicoleta Voica.

Ultima dorinţă a Ilenei Ciuculete. Ce mesaj a transmis pentru ultima sa zi pe pământ

Elena Merişoreanu a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa Ilenei: „Acum o luna ea canta, era vesela. Era la o petrecere unde a facut un spectacol extraordinar. Totul a decurs normal. Dupa care a simtit o galma langa ficat, a simtit o durere, a doua zi s-au dus la medic si nu s-a mai putut face nimic. In doua saptamani s-a dus. Ea nu a zacut, ea s-a stins ca o lumanare care arde si atat. Nu a avut dureri. Cornel este devastat, nici nu realizeaza. Ei si-au gasit sufletele pereche. Ei au format un cuplu cum rar vezi. El a fost pentru ea impresar, sot şi iubit”.

Ileana Ciuculete, secretul descoperit după moartea artistei. Vezi ce scrie în certificatul de naştere

„Nu a avut nicio durere în ultima clipă şi mi-a cerut să o ţin de mână. Am făcut nunta de argint în spital… Eu i-am spus asta şi mi-a zis să nu fiu trist, ce dacă sărbătorim în spital cu iaurt, important este că suntem noi doi şi ne iubim…”, a povestit cu durere în glas soţul regretatei cântăreţe.