Ileana Ciuculete va avea parte de un parastas neobişnuit la 6 luni de la moarte

Comemorarea de 6 luni de la moartea Ilenei Ciuculete se va desfasura intr-un loc atipic, la masa urmand sa fie invitate 26 de persoane straine familie. Totodata, la slujba de pomenire vor participa si cunostinte si rude ale defunctei, ceremonia urmand sa aiba loc cu usile inchise.

26 aug. 2017, 20:42

Peste trei saptamani se vor implini 6 luni de la moartea cantaretei Ileana Ciuculete, scrie wowbiz.ro. Asa cum cer traditiile si obiceiurile crestine, pana la implinirea acestei date, sotul artistei va organiza parastasul ei de pomenire.

Citeşte şi Soţul Ilenei Ciuculete se jură că nu se iubeşte cu Vivi, însă fiica iubitei recunoaşte relaţia celor doi. „Mă bucur că eşti iubită….”

Detaliile au fost stabilite, parastasul urmand sa aiba in prima decada a lunii urmatoare, pe 9 septembrie. Usor iesit din tipare este locul ales de catre Cornel Gales pentru parastasul sotiei sale iubite, la 6 luni de la moartea ei.

„Parastasul va avea loc acolo unde l-am facut si pe cel de 40 de zile. Bine, putini stiu ca eu am facut parastasul ala mare, despre care ati auzit atunci, dar am mai facut unul mai mic la un azil. Da, la un camin pentru seniori din sectorul 1, unde se afla 26 de suflete. Am platit o masa si m-am bucurat nespus ca am facut ceea ce trebuia, am impartit mancare unor persoane straine. N-am vorbit pana acum despre asta, da, pentru ca nu am vrut. Dar uite ca m-am hotarat sa fac tot acolo, la caminul de batrani pentru ca mi se pare cel mai potrivit. Impart si fac si un lucru bun, ajut caminul”, a declarat Cornel Gales.