Ilie Năstase, dezvăluiri incendiare: „Până la 20 de ani am fost VIRGIN”. Cine l-a ajutat să devină BĂRBAT

Ilie Năstase a avut foarte multe femei, câteva sute după propriile lui mărturisiri. Totuşi, până la 20 de ani, marele cuceritor habar nu avea de sex!

20 dec. 2016, 06:50
Ilie Năstase, dezvăluiri incendiare: „Până la 20 de ani am fost VIRGIN”. Cine l-a ajutat să devină BĂRBAT

Ilie Năstase este galant, glumeţ şi are mereu o replică bună de agăţat. Aventurile sale au devenit legende, iar el însuşi s-a lăudat că s-a iubit cu sute de femei. Dar despre prima reprezentantă a sexului frumos, cea care l-a dezvirginat, nu a vorbit până acum. A făcut-o, însă, bunul său prieten, Ion Ţiriac.

„Eu i-am prezentat-o pe prima femeie din viaţa lui”, a declarat Ţiriac la înregistrarea emisiunii „Ne vedem la TVR”, realizată de Marina Almăşan.

Abordat de Libertatea, Ilie Măstase a confirmat: „Eram virgin atunci. Am fost până la 20 de ani, dar Ţiriac m-a ajutat să devin bărbat. Apoi, am recuperat repede”.

Ilie Năstase a fost căsătorit de trei ori şi are cinci urmaşi recunoscuţi oficial. Nathalie (37 de ani), Nicholas (25 de ani) şi Charlotte Alexandra (22 de ani) sunt copiii din primele două căsătorii, cu Dominique Grazia şi cu Alexandra King. Nathalie locuieşte la Paris, ca şi mama ei, Dominique, iar Nicholas şi Charlotte Alexandra stau în New York cu Alexandra. Năstase mai are două fetiţe, Alessia (9 ani) şi Emma (5 ani), rodul căsniciei cu Amalia, de care a divorţat în urmă cu doi ani. În prezent, este la a patra căsătorie, cu Brigitte Sfăt.