Ilie Năstase, primele explicaţii după scandalul din Fed Cup. Cine sunt VINOVAŢII

Ilie Năstase a comentat scandalul în care a fost implicat weekend-ul trecut în confruntarea din Fed Cup dintre Marea Britanie şi România.

26 apr. 2017, 07:12
Ilie Năstase, primele explicaţii după scandalul din Fed Cup. Cine sunt VINOVAŢII

Ilie Năstase s-a arătat dezamăgit de modul în care au decurs lucrurile şi crede că delegaţia britanică a provocat intenţionat incidentele de la Mamaia.

Ilie Năstase ar putea fi exclus din Academia Laureus

„Noi ce facem, ne facem rău unii la alţii? Eu ce am făcut acolo? Am apărat drepturile unor fete care jucau acolo, am venit benevol. Să mă suspende din viaţa sportivă… Pai eu am 71 de ani, ce sport mai fac eu acum? Eu am vrut doar să promovez tenisul. Sunt nebuni? Câţi ar accepta, foşti numărul 1, să stea acolo, pe un scaun câte trei ore la fiecare meci şi să sufere? Cine ar mai veni benevol? Ce legătură are ce am spus,  este despre Serena, despre meciul cu Anglia, că nu înţeleg? Ei, englezii, au venit să aibă un motiv, că dacă pierd, să aibă un motiv, eu asta cred. Că din prima zi nu le-au convenit mingile, terenul, alea, alea. Apoi seara au comandat un meniu şi apoi au zis că nu le place mâncarea făcută de bucătăreasă, au schimbat meniul, au trimis mâncarea înapoi. Numai şicane din astea, mici prostii”, a afirmat Năstase pentru News.ro.

Ilie Năstase, INTERZIS în Loja Regală la turneul de la WIMBLEDON

Întrebat dacă s-a gândit să renunţe la funcţia de căpitan-nejucător al echipei României, Ilie Năstase a răspuns: „Domnule, nu înţelegeţi că nu e o funcţie oficială? Că am fost benevol. M-a propus Ţiriac şi m-au rugat fetele. Nu sunt plătit, nu am nimic. Eu am făcut-o pentru fete, nimeni nu înţelege treaba asta. Eu am alte lucruri de făcut domnule, am copii, am nevastă, am afaceri. Vă jur ca am venit pentru că m-au rugat fetele. Păi, dacă acum mă suspendă din viaţa sportivă, mă interzice, îmi face investigaţii, mă duce la Tribunalul de la Nurnberg, de la Haga… Mi se pare ceva incredibil şi sunt foarte puţini români care mă apară, dar eu le mulţumesc celor puţini care o fac”.