Ilie Năstase riscă până la 5 ANI de ÎNCHISOARE. Începe procesul: acuzaţii GRAVE aduse primului nr. 1 ATP

Ilie Năstase a ajuns la Poliție în mai 2018, unde i s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului.

31 ian. 2019, 10:20
Ilie Năstase riscă până la 5 ANI de ÎNCHISOARE. Începe procesul: acuzaţii GRAVE aduse primului nr. 1 ATP

Ilie Năstase a fost trimis în judecată, iar procesul va începe peste două săptămâni, la Judecătoria Sectorului 1. Fostul mare tenismen este acuzat de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice” și riscă între 1 și 5 ani de închisoare, conform articolului 337 din Codul Penal.

GAFĂ SCANDALOASĂ comisă de Primăria Capitalei. Ilie Năstase, retrogradat: „A fost LOCUL 2 MONDIAL”

Ilie Năstase a fost dus cu cătuşe la poliţie pentru că nu s-a supus controlului după ce a fost oprit de agenţii de circulaţie în zona cu restaurante şi cluburi din Herăstrău. A doua zi, Ilie Năstase a mers la Spitalul Floreasca, iar la plecare, a fost oprit din nou de Poliţie. A fost acuzat că a trecut peste linia dublă continuă şi nu a oprit la culoarea roşie a semaforului. Pentru că nu a vrut să prezinte documentele cerute, a fost din nou urcat în maşina poliţiei şi dus la secţie pentru întocmirea celui de al doilea dosar penal!

„În jurul orei 4:45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice”, informa, la acel moment, Poliţia.