Ilie Năstase, sfaturi neconformiste pentru Simona Halep: „Eu aşa câştigam!”

Ilie Năstase a comentat la Dolce Sport înfrângerea Simonei Halep din sferturi de la Australian Open.

28 ian. 2015, 13:02
Ilie Năstase, sfaturi neconformiste pentru Simona Halep: „Eu aşa câştigam!”

„Tenisul e un joc de încredere. La turneele de Grand Slam trebuie să ai cea mai mare încredere. Și noi aveam presiune, dar nu ca acum. Azi e o problemă și la noi. Trebuie să-i dăm timp să câștige un Grand Slam. Are numai 22 de ani.

Eu am fost numărul unu mondial. Vă spun eu, există și frica de a câștiga și de a pierde. Sunt jucători care nu aveau trac deloc, ca Jimmy Connors. La Halep nu știu, eu am simțit pe pielea mea.

Veste proastă pentru fanii Simonei Halep. Sportiva are nevoie urgentă de psiholog 

Psihologul trebuie să fii tu, nu pot rezolva problema cei de afară. E bine să ai un antrenor, manager, familia, dar pe teren numai tu te poți ajuta. Eu n-am avut antrenor. Eu am avut prietene frumoase la care mă uitam. Jucam pentru ele.

Să fim serioși. Primele două trei tururi nu a jucat cu jucătoare de valoarea ei. Și a fost și ghinion. Pe partea ei au pierdut toate favoritele. Dar acum nu mai contează clasamentele așa tare. Numărul 11 poate să bată primele locuri. Eu zic că nu a jucat Simona foarte prost, ci cealaltă a jucat foarte bine, excelent”, a spus Ilie Năstase pentru Dolce Sport.

Vezi în video pe www.dolcesport.ro declarațiile lui Ilie Năstase!