Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, aproape de FINAL. „Trebuie să ştii când să te retragi”

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt sperau să repare lucrurile după scandalul legate de amanta fostul sportiv, dar cei doi par că nu mai ajung la o împăcare.

20 mart. 2017, 16:37
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, aproape de FINAL. „Trebuie să ştii când să te retragi”

Brigitte Sfăt este din ce în ce mai dezamăgită. Ca să uite de problemele din cuplu, a început să iasă mai mult în oraş, cu prietenele, fără soţul ei. Bruneta nu a mai suportat să fie înşelată şi şi-a spălat rufele în public, lucru care nu i-a convenit deloc lui Ilie Năstase, o persoană discretă cu viaţa personală.

Brigitte Sfăt dezvăluie de ce nu a făcut copil cu Ilie Năstase. „Îmi spunea mereu ca sunt…”

Brigitte Sfăt a declarat în nenumărate rânduri că soţul ei pleacă urechea la fosta nevastă, Amalia Năstase, cu care are două fetiţe, iar el i-ar fi spus de mai multe ori să plece dacă nu-i convine. Ultimul mesaj publicat de soţia tenismenului pe conturile ei de socializare arată cât de mult suferă.

Brigitte Sfăt, ANUNŢ-BOMBĂ. Ilie Năstase are un copil secret la Paris

„Fetița mea, în viață trebuie să știi când e timpul să pleci din casa unui om sau din viața lui. Trebuie să simți când nu mai ești dorită și nu trebuie să aștepți până când prezența ta devine deranjantă. Nu abuza de ospitalitatea unui om. Trebuie să știi când e cazul să te retragi. Să nu insiști niciodată să rămâi acolo unde observi că nu ești bine primită”, a scris Brigitte Sfăt, citând dintr-o cartea semnată de Irinei Binder.