Ilie Năstase şi Gerard Depardieu, la un pas de BĂTAIE. Gestul DEPLASAT de la care a pornit SCANDALUL

Gerard Depardieu a susținut un spectacol de excepţie la Circul Metropolitan București, apoi, împreună cu mai mulți membrii ai staff-ului, dar și cu o brunetă focoasă, s-au dus să petreacă într-un restaurant de pe malul lacului Herăstrău.

10 dec. 2018, 17:31
Ilie Năstase şi Gerard Depardieu, la un pas de BĂTAIE. Gestul DEPLASAT de la care a pornit SCANDALUL

Cancan scrie că în local și-a făcut apariția Ilie Năstase, împreună cu un milionar bucureștean, la bordul unui Mercedes S class negru. Ilie Năstase și Gerard Depardieu sunt prieteni destul de apropiați, astfel că nu au ratat ocazia de a se revedea.

Ilie Năstase se căsătoreşte din nou la 72 de ani. Cum a cerut-o de soţie pe Ioana Simion FOTO

Potrivit martorilor, la masa celor doi s-au revărsat râuri din cea mai bună licoare bahică, iar atmosfera a fost de-a dreptul incendiară, până când un simplu gest a „dinamitat” întreaga seară!

La un moment dat, atmosfera de la masa lui Depardieu a devenit tensionată, iar vinovat se pare că a fost fostul număr 1 mondial care a făcut o glumă mult prea deplasată, pe care francezul se pare că nu a gustat-o deloc. Astfel, în timpul discuțiilor celor doi, Ilie Năstase ar fi pipăit-o în zona intimă pe bruneta ce-l însoțea pe renumitul actor francez, iar de aici până la un tămbălău în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Imediat după gestul necugetat, Gerard Depardieu, care părea să fie destul de euforic, s-a ridicat de la masă, tunând și fulgerând, și-a strâns staff-ul și a părăsit în mare grabă localul, lăsându-l fără cuvinte pe Ilie Năstase.