ILIE VONICA va fi înmormântat duminică. Scrisoare CUTREMURĂTOARE de adio

Ilie Vonica va fi înmormântat în cursul zilei de duminică. Trupul celui care a fost Ilie Vonica va fi depus în cursul zilei de miercuri la Biserica din groapă, situată pe strada Justiției din Sibiu, arată apropiați ai familiei îndoliate. Înmormântarea a fost programată pentru ziua de duminică, tot la Biserica din groapă, în al cărei cimitir familia omului de afaceri sibian își are locul de veci.

04 iun. 2014, 06:19
ILIE VONICA va fi înmormântat duminică. Scrisoare CUTREMURĂTOARE de adio

Ilie Vonica și-a motivat gestul extrem la care a recurs într-o scrisoare de 5 pagini. Aceasta îi este adresată în special soției sale, căreia i-a scris că a iubit-o mult.

Omul de afaceri, Ilie Vonica , a stabilit totul în detaliu. A stat mai întâi de vorbă cu avocatul său iar după plecarea acestuia s-a urcat pe cea mai înaltă terasă a casei sale și s-a aruncat de la 8 metri înălțime. Nu înainte însă de a lăsa o scrisoare de adio. Potrivit unor surse judiciare, milionarul a scris acolo că s-a săturat să fie“urmărit și vânat”. Mare parte din scrisoare era însă pentru soția sa. A scris că a iubit-o mult, că nu poate trăi fără ea, știind că este “acolo”, referindu-se la faptul că a fost arestată în dosarul rețetelor false.

De asemenea, i-a spus soției sale că o știe mai puternică decât el și o roagă să aibă grijă de tot, mai ales de fiica lor. Ilie Vonica și-a cerut iertare pentru faptul că nu a putut trece peste problemele pe care le aveau, dar și pentru gestul extreme la care a recurs.

Apropiații familiei spun că Ilie Vonca a fumat mult în ultimele zile și a refuzat să mănânce. El a murit marți în propriul său spital, medicii nu au mai putut să îl salveze.