Ilinca Vandici, jignită în mod inimaginabil, în direct. „Eşti o FRIGIDĂ!”

Ilinca Vandici este singură de mai multă vreme. Mai exact de la despărţirea de fotbalistul Ciprian Marica, singura relaţie avută de vedeta TV a fost cea cu Liviu Vârciu, dar şi aceea regizată. Vandici spune că nu îşi doreşte să intre într-o relaţie doar de gura lumii, însă viziunea sa i-a adus un tir de jigniri pe care nu şi-ar fi imaginat vreodată să le audă.

20 mart. 2015, 10:56
Ilinca Vandici, jignită în mod inimaginabil, în direct. „Eşti o FRIGIDĂ!”

Ilinca Vandici a fost făcută cu ou şi cu oţet în timpul unei emisiuni de televiziune, iar prezentatoarea TV cu greu s-a abţinut să nu răbufnească. Prezentă în acelaşi platou cu actorul Andrei Duban, Ilinca Vandici şi-a subliniat încă o dată dorinţa de a aştepta bărbatul ideal, chiar dacă găsirea lui ar putea fi o chestiune de ani de zile. Colegul său de platou nu a „digerat”, însă, explicaţia vedetei privind statutul său de femeie singură şi a judecat-o aspru.

„Eşti frigidă. Nu e o jignire, e o problemă medicală. Vreau să ştiu dacă ai mimat vreodată. Dacă mai stai mult aşa o să se facă brusturii acolo cât Casa Poporului”, i-a spus Andrei Duban, la Kanal D.

Iilnca Vandici, vizibil şocată, a încercat să-şi stăpânească furia şi să îi răspundă cu argumente, însă în cele di urmă jignirile au început să apară şi din partea ei.

„Sunt singură pentru că aşa doresc. Dacă nu ai grijă la limbaj, ori părăseşti tu platoul, ori eu. Cred că eşti frustrat şi ai nevoie de un medic care să te ajute”, a spus vedeta furioasă, înainte ca Andrei Duban să încerce să o calmeze spunându-i că totul a fost o glumă.